Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

De Dode Zee: 's werelds oudste oase!

Ik heb bewust gekozen voor de producten van AHAVA. AHAVA heeft de voedende krachten van Dode Zee-mineralen, toegepast in een creatie van een uitzonderlijk gamma huidverzorgingsproducten die de huid verwennen en revitaliseren. Zo heeft AHAVA een exclusief mineralencomplex ontwikkeld. Deze mineralen zorgen ervoor dat de huid vocht kan vasthouden waardoor de huid herleeft.

De formules van AHAVA's natuurlijke, verjongende huidverzorgingsproducten bevatten enkel de beste huidvriendelijke ingrediënten die de Dode Zee te bieden heeft.

Alle AHAVA gelaatsproducten zijn:

  • Parabeenvrij
  • Niet getest op dieren
  • SLS/SLES vrij
  • Geproduceerd zonder petroleum, ruwe synthetische ingrediënten of GMO's
  • De meeste AHAVA producten zijn ook glutenvrij
  • Goedgekeurd voor de gevoelige huid, getest op allergiën

Als u de eerste keer langskomt voor een gelaatsverzorging, wordt uw huid gratis geanalyseerd. Op basis van deze analyse krijgt u een gepersonaliseerde behandeling op maat van uw huid.

Elke gelaatsverzorging is inclusief epilatie, vapozone (stoom) en verwijderen van comedonen (zwarte puntjes).

Mineral Escapade

Duur: ± 45 min. (excl. massage) of ± 60min. (incl. massage)

Geniet van de ervaring van een natuurlijke en reinigende verzorging dankzij de gecombineerde krachten van de Dode Zee. Mineralen en modder die het gelaat zacht exfoliëren , reinigen en tonifiëren. Deze behandeling onthult een frisse, zachte en jonge huid.

Total Rehydration

Duur: ± 75min.

Geef je huid een nieuwe boost met deze diepgaande, verfrissende hydraterende verwennerij. Deze verzorging vol actieve Dode Zee mineralen hydrateert op efficiënte wijze uw gelaat, strijkt fijne lijntjes glad en maakt uw huid weer soepel. Uw huid wordt in haar natuurlijke gezonde en gehydrateerde toestand hersteld. Uw gelaat zal stralen van vitaliteit.

Mineral Relief

Duur: ± 75min.

Deze behandeling zal op efficiënte wijze de gevoelige huid en huidproblemen aanpakken. Vergeet ruwe huid, droge schilfers, rode vlekken, kloven of irritatie. De huid wordt gekalmeerd en terug in balans gebracht.

Skin Revival

Duur: ± 90min.

Geef je huid haar jeugd terug en verminder de tekenen van veroudering met deze exclusieve revitaliserende gelaatsverzorging gebaseerd op Ahava's gepatenteerde Extreme Complex. Samen reduceren ze op efficiënte wijze rimpels, ze verstevigen en verzachten de huid opmerkelijk.

Mineral Energy

Duur: ± 60min.

Ervaar een intens verfrissende en hydraterende gelaatsverzorging, afgestemd op de noden van de mannenhuid. De natuurlijke beschermingsbarrière wordt versterkt, de huid wordt verzacht, gekalmeerd en gehydrateerd, voor een egale, verstevigende en zelfzekere look.

Mineral Age Control Treatment

Duur: ± 75min.

Stimuleer je huid met deze verjongende gelaatsverzorging. AHAVA's age control complex verzacht fijne lijntjes en rimpels terwijl het op efficiënte wijze de huid verstevigd. Dode Zee-mineralen kalmeren, hydrateren en revitaliseren de huid voor een veerkrachtige, langdurige, jeugdige uitstraling.